Lackkärlek – Chanel Le Vernis Miami Peach

Imorgon ska vi på bröllop (igen, kärleken flödar i sommar!) och äntligen kände jag att det var dags att testa dyrgripen Miami Peach från Chanel. Jag har inte väntat i onödan, korallälskaren i mig sjunger lovsånger och jag älskar det hett och innerligt.

Vi snackar om en dämpad, mjuk korall med fina guldflecks. Jag vill beskriva färgen som “classy”, den känns perfekt till ett lite finare bröllop när man vill vara fin men en stark färg känns för påträngande. Formulan är skir men inte tillräckligt för att vara en jelly tror jag. Är det vad man kallar crelly?

image

image

image

Som ni ser skiftar färgen med ljuset, mittenbilden känns mest rättvisande för hur den ter sig i mulet dagsljus. Jag hoppas på sol imorgon så att guldskimret får visa upp sig lite bättre!

Det krävdes tre lager för täckning och appliceringen var en dröm. Lacket hamnar precis där man vill ha det och torkar i ett nafs. Jag är kär och anar en ny, dyr passion för Chanellack. Eftersom det krävdes tre lager kommer jag att snåla på den här skönheten och bara använda den till speciella tillfällen.

English: tomorrow I’m off for the second wedding of the summer (love is in the air!) and finally decided it was time to try out Miami Peach from Chanel. The waiting was not in vain, I am completely in love with this muted coral packed with tiny goldflecks! It’s sheer bit not a jelly so I would like to call it a crelly. The colour has a classy feel to it and it’s perfect for a wedding when you don’t want a strong col our. This is three coats applied with joy. Easy to handle and the colour stays exactly where you want it. Love love love!

Advertisements

4 thoughts on “Lackkärlek – Chanel Le Vernis Miami Peach

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s