Påfyllning i skåpen

Idag tog jag en runda för att fylla på med förbrukningsvaror som tagit slut.

image

Dove Summer Glow är en gammal favorit för att få benen sommarfina utan att krångla med BUS. Älskar att man får återfuktad hud och fräsch färg i ett! Jag använder varianten för medium till mörk hud för att få extra skjuts på färgen.

Gillette Satin Care with touch of Olay rakgel: Den här ska vara anpassad till torr hud och jag hoppas att den ska duga åt min känsliga hud.

Hawaiian Tropic Silk Hydration är min absoluta favorit bland solskydd för kroppen. Den luktar så himla gott och gör huden supermjuk och silkeslen!

Nivea Double Effect Eye Makeup Remover är en sån där produkt jag köper om och om igen utan riktigt reflektera över. Den tar bort ögonmakeupen i ett nafs utan att irritera ögonen.

Lumene Radiant Touch 2in1 Detoxifying Mask & Micro Scrub (hallå vilket långt namn!): Min ansiktsscrub är slut och jag trånar efter den där fräscha sommarhuden med mycket glow. Kanske är den här lösningen? Den här kostade 80 kronor på Kicks, så jag slog till! Så här beskriver Lumene själva produkten:

Klarare, fräschare och renare hud! Den mångsidiga produkten har utvecklats för att framhäva hudens naturliga lyster och upprätthålla hudens normala funktioner, såsom förnyelse. Använd produkten som en mask, peeling eller en kombination av dessa. Den innovativa produkten innehåller nektar från nordiskt hjortron, föreningen Botanical Acid (växtsyreförening), mikrokulor (från mjölksyra) samt tranbärsfibrer, som tillsammans garanterar att din hud blir otroligt fräsch, strålande och förnyad. Slutresultatet är en strålande, fräsch och förnyad hud!

Jag missade att fota solskyddet jag fick spontanköpa på Apoteket. Min vanliga från Eucerin var helt slut så jag greppade tag i en Aco Extra Light Face Sun Cream. Den ska kännas lätt på huden, inte täppa till porerna och matta ner huden, precis vad jag vill ha till ansiktet. Återkommer med omdöme!

Har ni några produkter som ni alltid måste ha hemma?

Advertisements

6 thoughts on “Påfyllning i skåpen

  1. Åh, det är mysigt att handla stora krämer tycker jag 🙂 Min måste-ha-kräm är Purely Nourishing Dry Skin från Bare Minerals. Klarar mig inte uten den 🙂

  2. Solskyddet från HT är fantastiskt! 🙂
    Ansiktsskrubben från Lumene tål jag inte. Den kliar och svider så jag har gett upp den. Dessutom tycker jag den luktar hemskt. Jag skrubbar med socker istället. Bättre och billigare 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s